Varukorg

0 Artiklar 0,00 kr

Adressuppgifter

Letar du sälj och leveransvillkor - se under Villkor

Hednabutiken
Logia AB
Källåsmyra
661 95 Värmlands Nysäter

Detta är leveransadressen till hednabutiken, det finns ingen butik att besöka här. Notera dock att vi inte tar något som helst ansvar för sådant som skickas till den adressen annat än enligt anvisning. Returvaror och bytesvaror skall sändas i enlighet informationen man får när man anmält ärendet via kontaktformuläret. Returadress kan variera beroende på ärendet. Om någon vara returneras utan returnummer är returen oadresserbar och noteras icke.

Ovanstående adress är för leveranser och affärsärenden. Önskar du komma i kontakt med kundtjänst, använd kontaktformuläret. Det är snabbt och smidigt och inga ärenden slarvas bort av posten.

Detta är en nätbutik. Vi tar inte emot beställningar på ovanstående adress - kommer de ändå kommer vi inte att svara på dem, eventuella brev med kontanter kommer att slängas.

För vissa ärenden kan telefon: 0533809020 eller epost:sale@hednabutiken.se användas - dock inte kundärenden. Kundärenden som inte anmälts via kontaktformuläret saknar ärendenummer i vårt hanteringssystem och kan inte åtgärdas.

Detta är en nätbutik - det går inte att beställa varor via telefon.

Denna butik drivs av Logia AB, orgnr: 556947-7036.